Wie ben ik?

Veer- Kracht in Utrecht is hét bureau voor training, coaching en begeleiding opgericht door Veronique van Lieshout (Nijmegen 11-11-1967).

Veer- Kracht biedt ondersteuning bij problemen, individueel, in groepen en teams. Snel, adequaat en resultaatgericht.

Indien nodig wordt binnen een multidisciplinair samenwerkingsverband een antwoord gezocht op de meest uiteenlopende vragen.

Veronique van Lieshout is NOBCO- geregistreerd trainer, coach en intervisor bij Veer- Kracht. Zij is opgeleid tot master- practitioner neuro linguïstisch programmeren aan het Instituut voor Eclectische Psychologie in Nijmegen en heeft de opleiding Systemisch werken l en ll gedaan bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Tevens volgde Veronique diverse trajecten over (persoonlijk) Leiderschap, succes- en faalangst en relaties, eveneens bij Phoenix Opleidingen. Dit, na verschillende managementopleidingen en trainingen in communicatie.

Na diverse functies in het bedrijfsleven werkte zij meer dan tien jaar bij organisaties in de geestelijke gezondheidzorg als trainer, coach en intervisor. In die jaren bekwaamde zij zich vooral in de volgende onderwerpen: angst, depressie, piekeren, eenzaamheid, verliesverwerking, eetproblematiek, borderline persoonlijkheidsstoornis en omgaan met moeilijk gedrag.

Daarnaast hield zij zich bezig met begeleiding van teams, verzorgen van intervisie, casuïstiek, deskundigheidsbevordering en individuele trajecten. Dit deed zij binnen de GGZ alsmede daarbuiten.

Tot slot is Veronique van Lieshout auteur van handige zelfhulpmiddelen als het boek ‘Pieker er niet over’, uitgegeven door Thema in Zaltbommel (onderdeel van Schouten & Nelissen).

Missie

Trainer, coach en intervisor Veronique van Lieshout over haar persoonlijke missie:

‘Iedereen heeft weleens moeilijkheden en soms zware tegenslagen. Dat hoort bij het leven. Door mee te buigen en te verwerken zijn deze problemen op te vangen en te overwinnen’. Daar begeleid ik mensen bij.

‘Met Veer- Kracht wil ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen in zorg en welzijn, het onderwijs, de zakelijke dienstverlening en de overheid. Mensen gaan zich meer bewust, competent en daadkrachtig voelen bij de uitvoering van hun taken en verantwoordelijkheden in zowel de werk- als de privésfeer. Doel is meer kwaliteit van leven. Belangrijke waarden daarbij zijn voor mij: professionaliteit, resultaatgerichtheid, groei en ontwikkeling’.

‘Betrokken, tot de kern komen, eerlijk, zelfbewust en zorgvuldig zijn daarbij woorden die mij kleuren’.